Hvala.

Prije dvadesetak godina sam napisao i biografiju obitelji Tolić iz Markanovog Potoka. Za nju je crpio izvore iz turskog-osmanlijskog i austrougarskog doba, a biografiju redovito nadopunjujem.

Što da još kažem o sebi? Teško mi je uvijek ovako govoriti, pa možda najbolje da citiram riječi onih koji su pročitali moja djela: Stil pisanja mu je osebujan. Mekan. Ponekad težak i tvrd. Satkan od emotivnosti, cinizma i eksplozivnosti. Jedinstven i jednostavan. Intrigantan i provokativan. Dostupan svakom čitaocu. Dojmljiv u svojoj osebujnosti. Djela mu imaju dušu.

Hvala što ste odvojili svoje vrijeme za roman Val života.

event 12.03.2021.
kelly-sikkema-fvpgfw3IF1w-unsplash

Prije dvadesetak godina sam napisao i biografiju obitelji Tolić iz Markanovog Potoka. Za nju sam crpio izvore iz turskog-osmanlijskog i austrougarskog doba, a biografiju redovito nadopunjujem.

Što da još kažem o sebi? Teško mi je uvijek ovako govoriti, pa možda najbolje da citiram riječi onih koji su pročitali moja djela: Stil pisanja mu je osebujan. Mekan. Ponekad težak i tvrd. Satkan od emotivnosti, cinizma i eksplozivnosti. Jedinstven i jednostavan. Intrigantan i provokativan. Dostupan svakom čitaocu. Dojmljiv u svojoj osebujnosti. Djela mu imaju dušu.

Hvala što ste odvojili svoje vrijeme za roman Val života i nadam se da ćete uživati u Stazi sjećanja.